FOLOSIREA DATELOR PERSONALE

CINE SUNTEM

Foodies Pizza SRL este o companie inregistrata in Romania responsabilă avand sediul social in Târgu Mureș, B-dul 1848, nr 26 C, în Cluj-Napoca, str. 13 Septembrie, nr. 12A, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/3113/2017, avand Codul de identificare fiscala RO37669633.

Date personale pe care le prelucrăm:

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

cutandcrust.ro colectează următoarele tipuri de date personale de la dumneavoastră.:

Nume și prenume

Adresă de e-mail

Număr de telefon

Cum folosește cut&crust datele dumneavoastră cu caracter personal:

Datele dumneavoastră cu cracter personal sunt colectate atunci când ne scrieți un mesaj folosind formularul de contact.

Când folosiți formularul de contact pentru a ne scrie un mesaj trebuie să ne furnizați

Nume și prenume - avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la mesaj

E-mail – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la mesaj

Păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe o perioadă de 2 ani.

Care sunt drepturile dumneavoastră:

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la info@donuterie.ro.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail info@donuterie.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.